Ергенът от първия сезон на едноименното романтично предаване на bTV - Виктор

...
Ергенът от първия сезон на едноименното романтично предаване на bTV - Виктор
Коментари Харесай

Пълен обрат за Виктор! Завръща ли се в Ергенът

Ергенът от първия сезон на едноименното романтично предаване на bTV - Виктор Стоянов за следващ път няма сателит в живота. С някогашната си другарка Мария Тарашманов, той изкара повече от година.

Според осведомени повода за разлъката се криела в държанието на мускулестия мачо, който бил по-суетен от гаджето си, а и се заглеждал по непознато. До физическа невярност не се стигнало, само че приятелката му несъмнено се дразнела от женското внимание към него. 
-->
Макар че се застоя много време с Мария, Виктор не изглеждаше изключително влюбен. Той не се показваше с нея в обществената мрежа, до момента в който тя постоянно му пишеше любовни пояснения. Най-милото беше на рождения му ден през април. Дори и тогава обаче Тарашманова се изпусна, че „ повтарят грешките от предишното ”. Раздялата им пристигнала малко по-късно, откакто не съумели да преодолеят разликите си.

Близки до Стоянов издават, че той интензивно си търсел ново гадже. Някои даже се майтапят, че може да се запише в третия сезон на „ Ергенът ” и да изкара „ изправителен ”, написа hotarena.net. Той самият е споделял, че ползата на дамите към него се е засилил, откогато го дават по малкия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР